Pork Curry ဝက္သားဆီျပန္
ဆြမ္းေလာင္းပြဲေတြမွာ ဟိုအိမ္ကဆြမ္းဟင္းတမ်ိဳး သည္အိမ္ကတမ်ိဳး ေလာင္းလွဴၾကတယ္။ ေတာမွာက ရတဲ့အသားဟင္းကို အိမ္တိုင္းလိုလိုက ဆြမ္းဟင္းလုပ္ၾကရတာ။ ဟင္းခ်က္နည္းလက္ရာကေတာ့ မတူၾကပါ။ နႏြင္းမံႈ အနည္းအမ်ားမတူ။ အစပ္ ပါ မပါ မတူ။ အေပါ့ အငန္ မတူ။ အရည္နဲ႔ ဆီပါတာမတူ။ အေရာအေႏွာထည့္တာလည္း မတူၾကပါ။ ဘုန္းေတာ္ၾကီးေတြ ဘုန္းေပးရတာ အဆင္ေျပပါတယ္။
ခုေခတ္ ႏွစ္သစ္ကူးဆုေတာင္းစာေတြက ကိုယ္တိုင္ခ်က္ျပဳတ္ၾကတာမဟုတ္။ ဆိုင္ကေန ဝယ္ၾကတာ။ ဆိုင္ကလည္း အင္တာနက္တဆိုင္တည္းသာ။ ဟိုလူဆီကပံု သည္လူဆီကဗီဒီယိုေတြက ထပ္ေနတယ္။ အားလံုးက ဝက္သားဆီျပန္ေတြခ်ည္းပဲ။ မနက္ျပန္ညျပန္ လာေနတာ အီေနာက္ေနတာပဲ။
အိပ္မွာျပဳတ္တဲ့ပဲေလး တခြက္တေလပါရင္ ေတာ္ေသး။ ကိုယ္တိုင္ေထာင္းထားတဲ့ ငရုပ္သီးကလည္း ရွားတယ္။ မနက္ျပန္ညျပန္ ဝက္သားဆီျပန္ေတြ ျမင္တာနဲ႔ကို အီေနာက္လာတာ။ (ဝက္သားမစားသူမ်ား ကန္ေတာ့)
ေဒါက္တာတင့္ေဆြ
၃၁-၁၂-၂ဝ၁၇
၃၁-၁၂-၂၀၂၀
Comments
Post a Comment