Guava fruit မာလကာသီး
ဆရာ မာကလာသီး မကလာသီး မလကာသီး မာလကာသီး ဘယ်ဟာအမှန်လဲခင်ဗျ
- မလာကာသီး (မှား)
- မာကလာသီး (မှား)
- မကလာသီး (မှား)
- မလကာသီး (မှား)
- မာလကာသီး (မှန်)
အမည်ကို မှန်အောင်ရေးမှသာ စားကောင်း ရောင်းကောင်းမည် https://burmese-spelling.blogspot.com/2025/03/blog-post_648.html
အမှားများတဲ့ စားစရာများ https://burmese-spelling.blogspot.com/2024/05/blog-post_7.html
မာလကာသည် အပူပိုင်းဒေသအသီးတမျိုးဖြစ်ပြီး ပုံမှန်အားဖြင့် အစိမ်း သို့မဟုတ် အဝါရောင် အသားအရည်နှင့် ပန်းရောင် သို့မဟုတ် အဖြူရောင် အသားများပါရှိပြီး ၎င်း၏မွှေးပြီး အနံ့မွှေးကြိုင်သောကြောင့် လူသိများသည်။ ၎င်းသည် မက္ကဆီကို၊ ဗဟိုအမေရိက၊ ကာရေဘီယံနှင့် တောင်အမေရိကတို့မှ ဇာတိဖြစ်သည်။ မာလကာသီးသည် ဗီတာမင်နှင့် အမျှင်ဓာတ်၏ အရင်းအမြစ်ကောင်းတခုဖြစ်ပြီး လတ်ဆတ်သော၊ အစပ်တွင် သို့မဟုတ် အချိုပွဲများ၏ အစိတ်အပိုင်းအဖြစ် စားသုံးနိုင်သည်။
အာဟာရ-
မာလကာသီးမှာ ဗီတာမင် C၊ ဗီတာမင် B6၊ niacin နဲ့ ပိုတက်စီယမ် ကြွယ်ဝပါတယ်။ အမျှင်ဓာတ်လည်း ပါဝင်တာကြောင့် အစာခြေစနစ်ကို အထောက်အကူပြုပြီး ပြည့်ဝတဲ့ခံစားမှုကို မြှင့်တင်ပေးနိုင်ပါတယ်။
ဆီးချိုရှိသူတွေလည်း စားနိုင်သည်။
ဒေါက်တာတင့်ဆွေ

Comments
Post a Comment